Kamis, 20 September 2018

Kleurplaten Johannes Op Het Eiland Patmos

Ik heb zin om alles te gaan bekijken. Fijn hè dat we óók in de toekomst ja tot in eeuwigheid mogen leven met hem.

Niemand van ons weet wat er kan gebeuren maar we weten dat god zich niet kan vergissen en als hij ons op het eiland patmos brengt dan zal het zijn tot zijn heerlijkheid.

Hemel

Kleurplaten johannes op het eiland patmos. De toekomst wordt veel gesproken in het boek openbaring van johannes. Het eiland is vrij dor en droog maar is qua geschiedenis en geografie wel weer. Het eiland ligt relatief dichtbij turkije in de zuid egeïsche zee en behoort bestuurlijk ook tot deze regio ook wel de periferiakos genoemd.

Het klooster dat in het grieks agios ioannis theologos heet lijkt door de muren met kantelen van buiten op een burcht. Ik heb zin om alles te gaan bekijken. Je kunt het lezen in het.

Pas op de dag voor mijn aankomst op patmos heb ik een hotel geboekt. Vriend van jezus en woont als gevangene op het eiland patmos. Maar dit is het waar het om gaat.

Het klooster en kasteel van patmos zijn de indrukwekkendste bezienswaardigheden van het eiland. De monniken van het klooster. Patmos bevindt zich op 163 zeemijl van pireaus de havenstad van athene.

En verder hoog op een berg zie ik het beroemde klooster van johannes. Ik johannes uw broeder die net als u in ellende verkeer maar ook door jezus met u deel in het koninkrijk en in standvastigheid ik was op het eiland patmos omdat ik over god had gesproken en van jezus had getuigd openb. Ik johannes die ook uw broeder ben en medegenoot in de verdrukking en in het koninkrijk en in de lijdzaamheid van jezus christus was op het eiland genaamd patmos om het woord gods en om het getuigenis van jezus christus.

Patmos is het meest noordelijkste eiland van de dodekánesos gelegen tussen leros en ikaria in. Het indrukwekkende klooster van de heilige johannes met mooie mozaïekvloeren vele kapellen en kostbare iconen juwelen relikwieën en giften is zeker bezienswaardig. Patmos heeft interessante bezienswaardigheden zeker voor religieus toerisme.

Het werd in 1088 tijdens het bewind van de byzantijnse keizer alexios 1 door de monnik christodoulos gesticht ter ere van de apostel johannes. Wat zou het ook niet mooi zijn als het werkelijk de oude johannes was de theoloog zoals hij in de orthodoxe kerk genoemd wordt die ruim 1900 jaar geleden voet aan wal zette op patmos waar. Johannes kreeg naar eigen zeggen op patmos een visioen van de apocalyps en schreef naar aanleiding daarvan gedurende zijn achttien maanden durende verblijf op patmos het boek openbaringen het laatste boek van het nieuwe testament.

God geeft hem beelden visioenen die hij opschrijft.

Kleurplaten Lol Surpise Confetti Pop

Unicorn Coloring Page Lotta Lol Lol Surprise Series 3 Confetti

Kamis, 13 September 2018

Kleurplaten Hart Bff

Bff Kleurplaten Voor Jou En Je Beste Vriendin Topkleurplaatnl

Kleurplaten Sint Maarten Zwarte Piet

Kleurplaat Zwarte Piet In Een Lijst Kleurplatennl A Digis

Kleurplaten Van Cute

A Lot Of Cute Shopkins Coloring Pages Leuk Voor Kids

Kleurplaten Oud Omaatje Met Een Taart

27 Beste Afbeeldingen Van Oma En Opa Day Care Grandparents Day En

Kleurplaten Naam Jinte

Pretgazet

Legendarische Pokemon Kleurplaat

Kleurplaat Raikou Een Legendarische Pokémon Kleurplaten

Kleurplaten Sinterklaas Om Te Printen

75 Sinterklaas Kleurplaten Gratis Printen En Kleuren

Lego Friends Kleurplaat Jungle

Lego Friends Kleurplaten Leuk Voor Kids

Selasa, 11 September 2018

Kleurplaten Onderbouw Winter

Themas Onderbouw Wwwdigibordonderbouwnl Mijnyurlspaginayurls

Kleurplaten Heksen Met Kat

Kleurplaten

Knuffel Konijn Kleurplaat

Leuk Voor Kids Konijnen Kleurplaten

Kleurplaten Shopkin Melkpak

Kids N Funcom 53 Coloring Pages Of Shopkins

Kleurplaten Printen Van Violetta

Violetta Kleurplaten Topkleurplaatnl

Kleurplaten Voor Volwassenen P

Letter P Kleurplaat Gratis Kleurplaten Printen

Kleurplaten Honden En Rotwijlers

Rottweiler Kleurplaat Gratis Kleurplaten Printen